« Tilbage

Stegt havtaske med persillecreme og zucchinibånd

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

90 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Stegt havtaske med persillecreme og zucchinibånd
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 90 Min.

Fileter havtasken (eller brug havtaskefilet), og steg den af ved hård varme. Lad den efterfølgende trække lidt - den skal have en kerne temperatur ca. 44 grader.

Pluk persille, og blend det med lun hønsefond, hvidløg, salt og tilsæt til sidst det kolde smør, som skal skæres i små tern og puttes i lidt ad gangen.

Bælg ærterne, og mariner dem i olivenolie. Juster til med salt og peber.

Lav lange zucchinibånd med en tyndskræller, og riv citronskal over.

 

ANRETNING

Persillecremen lægges i bunden af en tallerken, hvorefter det stegte stykke havtaske lægges henover.

Efterfølgende saltes zucchinibåndene og lægges rundt i en ring om fisken. Drys med ærter og pynt af med urter.

GO’ Sommermad præsenteres af TV 2 i samarbejde med Lidl.