« Tilbage

Stegt flæsk og spidskålssalat med gulerod, æbler og lime

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

35 Min.
(1)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
1 Vurdering
Stegt flæsk og spidskålssalat med gulerod, æbler og lime
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 35 Min.

Krydr flæskeskiverne med salt og peber, og steg dem på en pande eller i ovnen ved 200 °C, til de er gyldne og sprøde.

Skær spidskålet i tynde strimler og æblerne i tynde både. Skræl gulerødderne, inden du laver dem til lange, tynde strimler med skrællekniven.

Rør limesaft, honning og olie sammen, og vend det sammen med grønsagerne.

Server med stegt flæsk og frisk persille på topppen.