Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på stegt fisk med nye kartofler og kryddersmør fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hele rødspætter hele rødspætter
((eller anden fisk fx torskefilet eller laksefilet) )
4
mel mel1 dl dl
Salt og peber Salt og peber
smør smør
(stuetemperatur)
250 g g
hvidløg hvidløg2 fed fed
krydderurter krydderurt2 - 4 spsk. spsk.
nye kartofler nye kartofler1 kg kg

Stegt fisk med nye kartofler og kryddersmør

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(15)

Opskriften

Vend rødspætterne i mel blandet med salt og peber. Steg dem på en pande i smør til de er gyldne og gennemstegte, 8-10 minutter på hver side. Skrub kartofler, og kog dem i letsaltet vand i 12 minutter. Rør smør med presset hvidløg, hakkede krydderurter, salt og friskkværnet peber.

Servér den stegte fisk med lune, nye kartofler og kryddersmør på toppen, der smelter og giver en smag af sommer til både kartofler og fisk.