« Tilbage

Sprøde maltbrød med rosiner og mandler

Brød og boller

WH

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

110 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Sprøde maltbrød med rosiner og mandler
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 110 Min.
Yderligere tidsinformation:

+2-3 timers hævning. Brødet laves over 2 dage

Dag 1

Det hele røres sammen og sættes på køl i 1 døgn.

Dag 2

Alle ingredienserne fra dag 2 køres med dejen fra dag 1 i en røremaskine i ca. 10 min, så væsken bliver ordentligt optaget i dejen.
Der skal muligvis tilsættes yderligere vand, men pas på, at dejen ikke bliver for fugtig.
Dejen fyldes i forme af ca. 500 g og hæver 2 til 3 timer ved stuetemperatur.
Derefter bages brødene i ovnen i ca. 45 min ved 170 °C.
Når brødene er afkølet, skæres de i skiver i 1,5 cm tykkelse. Herefter steges skiverne sprøde i smør på panden.
Brødene er rigtig gode som tilbehør til en ostetallerken. Alternativt skæres brødene i ca. 1,5 cm tykkelse og bages i ovnen, indtil de er sprøde.

Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim