« Tilbage

Spidskålssalat med mormordressing

Tilbehør

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

10 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Opskrift på spidskålssalat med mormordressing
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 10 Min.

Denne spidskålssalat er frisk og sommerlækker. Med sprød dansk spidskål, søde hindbær, knasende salte mandler og en dejlig cremet mormordressing af fløde og citron.

Salaten passer til det meste, alt fra grillmad til gryderetter, og så er den utrolig nem at samle. Du kan også nemt variere opskriften, for den gode base af spidskål og mormordressing smager skønt med forskellige frugter og bær, alt efter hvad, du har i haven eller køleskabet.

Halvér spidskålen, og skyl den godt mellem bladene. Snit derefter kålene i bånd, og kom dem i en salatskål.

Pisk eller ryst ingredienserne til mormordressingen sammen. Smag til med citronsaft, honning, salt og peber, til du får en god balance med sødme, syrlighed og fedme. Dryp halvdelen af dressingen over skålen, og knug den let ind i salaten, så kølen bliver mere blød.

Fordel hindbær og hakkede mandler over salaten, og dryp den resternede dressing over. Servér straks eller opbevar spidskålssalaten på køl indtil servering.