« Tilbage

Soufflé

Frokost

Morgenmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

10 Min.
(1)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
1 Vurdering
Soufflé
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 10 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ 20-25 min i ovn

Stil ovnen på 160 grader. Pisk æggehviderne hvide og faste. Pisk æggeblommer, kokosmel og ærter sammen. Rør forsigtigt æggeblommemassen ind i de stive æggehvider og kom hele blandingen i en souffléskål eller tilsvarende. Bages i ovnen i 20-25 min.

Tip

  • Hvis du aldrig har tilberedt en soufflé før, er denne version god at begynde med. Souffléen er nem og ligetil at lave – kort sagt kan du kun få succes med den.
Lav souffléen og sæt den i ovnen, mens du træner; så er maden klar, når du er færdig.
  • Du kan også lave små portionssouffléer eller spise den som morgenmad med friske frugtstykker.
  • Spis souffléen som aftensmad sammen med kød eller fisk.
  • Tilbered den uden ærter og spis den som dessert med nogle dråber sirup eller honning.
  • Souffléen er klart bedst lige fra ovnen, men du kan også spise den kold i madpakken eller sammen med pølser eller marineret kylling.

Udarbejdet af Birgitte Nymann