« Tilbage

Sommersalat med melon, asparges og feta

Aftensmad

Frokost

Snacks og tilbehør

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

15 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Sommersalat med melon, asparges og feta
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 15 Min.

Halvér melonen, og fjern kernerne med en ske. Skræl den halve melon i skiver, skær skrallen fra, og skær melonkødet i tern. Halvér agurken på langs, og fjern den inderste våde midte med en teske. Del agurken endnu en gang på langs, og skær den dernæst i skrå skiver på tværs.

Knæk bunden af aspargesene, og kassér dem. Kom asparges i en sigte, og hæld 1 liter kogende vand over, så de bliver flot grønne. Lad aspargesene køle af, og skær dem dernæst i skiver. Bland tern af honningmelon, agurk og asparges på et salatfad. Smuldr fetaosten over. Bland alle ingredienserne til dressingen, og hæld den over salaten. Vend rundt, og servér. 

Udarbejdet af Emma Martiny