« Tilbage

Sommerdeller med stuvet spidskål

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

35 Min.
(8)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
8 Vurdering
Opskrift på sommerdeller med stuvet spidskål fra Lidl
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 35 Min.

Rør hakket kylling med rygeost og krydderurter, og form til små frikadeller. Steg dem i fedtstof på en pande til de er gyldne og gennemstegte, ca. 12 minutter. Skær spidskål i grove strimler, og kog dem i 4 minutter i letsaltet vand. Fisk kålen op i en sigte, og skyl den kogte kål med koldt vand. Så beholder det den flotte, grønne farve.
Kog kartoflerne i 12 minutter i vandet fra den kogte kål – det giver både smag, og du sparer tid, vand, energi og opvask. Kog i mellemtiden fløde og bouillonterning op, og jævn det med saucejævner. Saucen skal være tyk som cremefraiche. Vend det kogte spidskål i saucen, og varm det igennem.

Tilsæt finthakket dild ved servering, og smag til med salt og friskkværnet peber.