« Tilbage

Rodfrugtbiks med spejlæg

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

45 Min.
(4)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
4 Vurdering
Rodfrugtbiks med spejlæg
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 45 Min.

Forvarm ovnen til 200°C.

Skræl alle rodfrugter, kartofler og løget. Rodfrugter og løg skæres i tern og kommer op i en skål, mens kartoflerne skæres i tern og skylles under i rindende koldt vand, til vandet er klart. Dup kartoflerne tørre og kom dem sammen med løg og rodfrugter. Vend alt grundigt sammen med olie, salt og peber, og fordel blandingen i en stor bradepande. Steg rodfrugterne i den varme ovn i 45 minutter, og vend dem et par gange undervejs.

Lav spejlæg, og servér med dem med rodfrugtbiks og evt. syltede rødbeder.