« Tilbage

Rimmet havtaske med avokadocreme og urter

Aftensmad

WH

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

150 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Rimmet havtaske med avokadocreme og urter
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 150 Min.

Rimmet havtaske
Pres en halv citron ned i 1 dl olivenolie, og tilsæt revet citronskal. Skær havtasken ud i små strimler. Læg strimlerne på en tallerken, drys med salt, peber og sukker, hæld citronolien over, og lad det trække i køleskabet i ca. 2 timer.  

Avokadocreme
Blend avokadokødet til mos i en foodprocessor eller alternativt med en stavblender, hvis den skal være grov. Tilsæt den græske yoghurt, lidt citronsaft fra den resterende halve citron, og smag til med salt og peber. Kom cremen i en sprøjtepose.
Anret havtasken på en tallerken, og sprøjt avokadocremen ud ved siden af.  Pynt med de friske krydderurter.

Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim