« Tilbage

Rib eye med knuste kartofler og salat

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

70 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Rib eye med knuste kartofler og salat
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 70 Min.

Salat

Rist valnødderne på en tør pande i 3-4 min.  Afkøl nødderne, og hak dem groft. Skyl salaterne og snit spidskål fint. Anret salaterne og spidskålen på et stort fad, og drys med nødder og blåbær.

Knuste kartofler

Skrub kartoflerne godt. Kog kartoflerne i en gryde, og placer dem derefter på en bageplade. Tryk kartoflerne en smule med bagsiden af en gaffel. Drys dem med olivenolie, havsalt og friskrevet parmesan. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 15. min ved 200 grader.

Rib eye

Krydr kødet godt med salt og peber, og steg det på en varm pande i olie. Kødet skal steges ca. 2-3 min på hver side. Lad det hvile, og skær derefter kødet ud.