« Tilbage

Raw regnbuekage med ostecreme

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

90 Min.
(3)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
3 Vurdering
Raw regnbuekage med ostecreme
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 90 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ fryse- og køletid 2-3 timer

Bund

Hak hasselnødder og kakao fint i en foodprocessor. Hæld resten af ingredienserne ned i. Lad det køre, indtil det bliver en ensartet masse. Tryk dejen ud i en lille springform med fingrene.

Gul ostecreme

Sæt hokkaidogræskarret i ovnen ved 200 °C i 35-40 min, og fjern derefter frugtkødet fra skallen med en ske. Lad det køle af. Blend mascarpone, skyr, stevia og vaniljesukker i foodprocessoren, indtil det bliver en ensartet masse. Hæld den smeltede kokosolie i. Tag 150 g creme fra til den lyserøde ostecreme. Hæld græskarkødet ned i foodprocessoren, og blend det sammen med resten af ostecremen. Hæld den over daddelbunden, og sæt springformen på frys i mindst 10 min.

Pink ostecreme

Hæld imens de 150 g ostecreme i foodprocessoren. Hæld skyr og rødbedekrystaller i, og blend det med. Tag springformen ud af fryseren, og hæld rødbedecremen over. Sæt springformen tilbage på frys i 1-2 timer. Sæt den derefter i køleskabet i mindst 1 time før servering.

Servering

Pynt med bær og rødbedekrystaller.