« Tilbage

Radissesalat med stegt Camembert

Frokost

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

25 Min.
(5)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
5 Vurdering
Radissesalat med stegt Camembert
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 25 Min.

Vask radisserne og skær dem i skiver. Skær purløgene, og omrør dem med eddike, olie, sennep, salt og peber. Miks det med radisserne, og smag til. Mal hasselnødderne fint, og bland dem med paneringsmelet. Skær Camemberten i 8 stykker. Vend den først i melet, så i det piskede æg, og til sidst i nødderne, tryk let på dem. Steg dem hele vejen rundt i smør ved svag til middel varme i ca. 3 minutter, til de bliver gyldenbrune. Anret dem med salat.

Ingredienser til 4 personer som forret, for 2 som hovedret