Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rødkål
rødkål (ca. 500 g) | 1 | |
forårsløg
forårsløg (ca. 100 g) | 5 | |
pærer
pære (ca. 150 g) | 3 | |
citronersaft citronsaft | 2 spsk. spsk. | |
hvidvinseddike hvidvinseddike | 0,5 dl dl | |
olivenolie olivenolie | 0,5 dl dl | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
peber peber | 1 knsp. knsp. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRåmarineret rødkål
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Snit rødkålen i tynde strimler. Pil løgene og hak dem i fine, små tern. Jo finere, jo bedre. Skyl pærerne og fjern kernehuset. Skær pærerne i fine tern. Bland citronsaft, hvidvinseddike og olivenolie sammen i en skål og tilsæt salt og pepper. Vend herefter rødkål, løg og æbler deri. Stil rødkålen i køleskabet i 24 timer. Hak til slut valnødderne groft. Anret salaten og drys de hakkede nødder over.
Næringsindhold
Fedt111
g
Kulhydrater475
g
Protein25
g
kcal1446
kJ6044