« Tilbage

Pølsehorn med rug og blomkål

Brød og boller

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

15 Min.
(3)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
3 Vurdering
Pølsehorn med rug og blomkål
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 15 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ bagetid 20 min. + trækketid 1-3 timer

Skær stilken (den store hårde del) af blomkålshovedet. Blend resten af blomkålen fint. Kom den blendede blomkål i en stor skål og tilsæt æggene. Rør godt rundt. Herefter tilsætter du rugmel, Pofiber og salt. Har du god tid, kan du evt. lade massen stå og trække i 1-3 timer i køleskabet. Hvis ikke kan du godt lave pølsehornene med det samme. Pølsehornene laves ved at du skærer pølserne over på midten, så du har 16 små pølser. ”Smør” herefter dejen på pølserne og fordel dem på en bageplade. Dejen er klisteret og flydende, så du skal ikke forvente, at den er ligesom almindelig pølsehornsdej. Pølsehornene bages ved 175 grader i 15-20 min.

Udarbejdet af Birgitte Nymann