« Tilbage

Pocheret æg med champignon, sprødt brød og krystalliseret ost

Aftensmad

Frokost

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

45 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Pocheret æg med champignon, sprødt brød og krystalliseret ost
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Forberedelsestid: 45 Min.
Tid: 45 Min.

Blend 80 g af osten og gem resten - halvdelen af den blendede ost, sættes over og smeltes sammen med 1 dl vand, sigt derefter og tilsæt smør.

Sæt en stor gryde vand til at koge med eddike - pochér derefter æggene i ca. 3 min.

Pluk din estragon og blend den til en pesto sammen med ost, pinjekerner, salt og olivenolie.

Rist rugbrødet af, og kom pesto og ost på brødet.

Slyng spinat på panden og krydr med salt og peber.

ANRETNING:

Anret det pocherede æg på midten af tallerkenen og anret derefter spinaten på den ene side. Tilføj tyndt skårede champignoner oven på spinaten og pynt med urter.

Blend ostevandet sammen med en stavblender, og fordel skummet over ægget.

GO’ Sommermad præsenteres af TV 2 i samarbejde med Lidl.