« Tilbage

Pastinakcremesuppe med croutoner

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

40 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Pastinakcremesuppe med croutoner
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 40 Min.

Skræl pastinakken og skær den i små skiver. Skræl og hak løget. Steg begge dele i 1 spsk. smør. Strø mel udover, og svits det kort.

Spæd med mælk, hæld bouillon ved, og krydr med salt, peber og muskat. Lad det koge op, læg låg på, og lad det koge ved svag varme i 10-15 min.
Skyl i mellemtiden urterne, og hak dem fint. Fjern kanten på toastskiverne, og skær brødet i tern. Pisk fløden til skum.
Purér suppen glat, og smag den til. Steg toastternene i det øvrige varme smør, salt dem let, og vend dem i urterne. Vend flødeskummet i suppen, og anret croutonerne ovenpå.