Super frisk. Til Lidl Pris
Panna cotta med blåbærcoulis

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Panna Cotta

piskefløde piskefløde0,5 l l
sukker sukker60 g g
husblas husblas3 blade blad

Blåbærcoulis

blåbær blåbær100 g g
sukker sukker1 - 2 spsk. spsk.

Panna cotta med blåbærcoulis

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(9)

Opskriften

Den klassiske, italienske dessert, panna cotta, kan med sin sødme og lækkerhed sagtens fungere som aftenens dessert – måske endda særligt velegnet som nytårsdessert. Du får her en nem og virkelig lækker opskrift på panna cottaen, som er tvistet med en syrlig blåbærcoulis på toppen. Der er ingen tvivl om at denne dessert vil falde i god jord hos de fleste.

Bland piskefløde og sukker i en gryde og bring det langsomt i kog. Småkog det i ca. 7 min. Tag gryden af varmen og udblød husblassen i en skål med koldt vand i ca. 5 min. Knug den let fri for vand og pisk den ud i den lukne fløde. Hæld flødecremen i 4 portionsglas og sæt dem i køleskabet, til cremen er stivnet. Kog de frosne blåbær med 1-2 spsk. sukker i 2 min. til sukkeret er opløst. Lad blåbærcoulisen køle helt af. Når panna cottaen er stivnet, kan du fordele blåbærcoulisen ovenpå og derefter komme glassene tilbage på køl.Pynt evt. med flager af hvid chokolade, og servér.

Tip: Er du ikke til blåbær, kan coulisen også laves på andre bær.