« Tilbage

Panna cotta med blåbærcoulis

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

40 Min.
(3)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
3 Vurdering
Panna cotta med blåbærcoulis
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 40 Min.

Bland piskefløde og sukker i en gryde og bring det langsomt i kog. Småkog det i ca. 7 min. Tag gryden af varmen og udblød husblassen i en skål med koldt vand i ca. 5 min. Knug den let fri for vand og pisk den ud i den lukne fløde. Hæld flødecremen i 4 portionsglas og sæt dem i køleskabet, til cremen er stivnet. Kog de frosne blåbær med 1-2 spsk. sukker i 2 min. til sukkeret er opløst. Lad blåbærcoulisen køle helt af. Når panna cottaen er stivnet, kan du fordele blåbærcoulisen ovenpå og derefter komme glassene tilbage på køl.Pynt evt. med flager af hvid chokolade, og servér.