« Tilbage

Paella med skaldyr og chorizo

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

25 Min.
(1)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
1 Vurdering
Paella med skaldyr og chorizo
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 25 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ 15-20 minutter i ovnen

Lad de optøede skaldyr dryppe af i en sigte. Kom varm hønsebouillon i en skål. Tilsæt safran, og rør rundt. 

Tænd ovnen på 200 grader. 

Skær chorizo i skiver, og steg dem let sprøde i en stor pande. Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Tilsæt det til panden, og lad det svitse, til løgene er klare. Skær rød peber i tern, og hak persille fint. Hæld artiskokhjerterne fra dåsen, og lad dem dryppe af i en sigte. Del artiskokhjerterne i kvarte. Tilsæt rød peber, persille og artiskokhjerter til panden, og lad det svitse med under omrøring, til det tager farve. Drys med paprika, gurkemeje salt og peber, og lad det hele svitse yderligere et par minutter. Skyl risene, og vend dem i resten på panden. Hæld bouillon ved og hakkede tomater over, og vend rundt. 

Sæt panden i ovnen i 15-20 minutter, til væsken fra risene er fordampet og risene er al dente. Fordel skaldyrene over panden, og sæt den i ovnen i yderligere 5 minutter, til de er let ristede. Pynt med frisk persille og citronskiver, og servér. 

Udarbejdet af Emma Martiny