« Tilbage

Påskelagkage med hvid chokolade

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

40 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Påskelagkage med hvid chokolade
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 40 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ bagetid

Sæt ovnen på 175°

Smør og mel en form med aftagelige kanter (ca. 22 cm). Klip et bagepapir midt over og sæt det fast på siderne af formen, således at papiret stikker op. Pensl papiret med lidt smeltet smør.

Pisk æg og sukker luftigt. Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ned i dejen. Tilsæt de tørre ingredienser en ad gangen under fortsat piskning. Hæld dejen i formen og bag i midten af ovnen i ca. 40 min. Prøv at stikke i dejen for at tjekke om bunden er gennembagt.

Lav ganachen. Bryd chokoladen og læg den i en skål. Varm fløden, den må ikke koge, og hæld den i chokoladen. Rør til chokoladen er smeltet. Afkøl ganachen i vandbad og lad den stå i køleskabet en stund. Pisk den luftig med en elpisker. Den skal være helt kold, når den piskes.

Frosting

Pisk smørret til frostingen hvidt. Tilsæt mascarponen og pisk til en jævn tyk masse. Sigt flormelis og vaniljesukker i og pisk igen. Tilsæt den ønskede pastafarve. Stil frostingen i køleskabet en stund, hvis den er for løs. Husk, at du kan dele frostingen op i flere portioner, og derved tilsætte flere forskellige farver. 

Del kagen i tre dele. Læg bundene sammen med et tyndt lag chokoladeganache, mascarponefrosting og passionsfrugtcurd. Dæk hele kagen med den resterende frosting. Pynt kage med en rede af kokosflakes og chokoladeæg på toppen.