« Tilbage

Påskeæg med sukkerfri marcipan

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

30 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Påskeæg med sukkerfri marcipan
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tilberedningstid: 30 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ køletid

Kom kogende vand over dadlerne og lad dem stå i vandet, mens du smutter mandlerne. Det er nemmest at smutte mandlerne ved at komme kogt vand over dem, så skindet løsnes. Dræn dadlerne for vand og blend mandler, dadler og salt, til marcipanmassen har den konsistens, du vil have. Form massen til æg i den størrelse, du ønsker og sæt dem på køl i min. 1 time. Herefter kan æggene sagtens spises, men du kan også pynte dem yderligere: Smelt chokoladen over vandbad. Vend æggene i chokoladen og evt. også i revet kokos. Stil dem igen på køl, til chokoladen er stivnet.

Tip
Kom lidt revet ingefær eller 2 spsk lakridspulver i marcipanen. Du kan også komme frysetørrede bær på toppen eller drysse dem med lidt chilipulver.

Udarbejdet af Birgitte Nymann