« Tilbage

Ovnbagt balsamicolaks med tomatrelish

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

35 Min.
(1)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
1 Vurdering
Ovnbagt balsamicolaks med tomatrelish
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 35 Min.

Tænd ovnen på 180°C. Læg de fire laksestykker på fire store stykker stanniol. Form stanniolen som en skål rundt om laksen. Kom ca. 25 ml balsamico, 1 spsk. olie, 1 spsk. honning og saft fra en halv citron på hvert laksestykke. Pak laksestykkerne løst ind i stanniolen, og sæt dem i ovnen i et ovnfast fad. Lad laksestykkerne bage i ca. 25 min. Prik nogle få huller med en gaffel i cherrytomaterne, og sæt dem ind i ovnen i 15 min. Hak løg, hvidløg, chili og tomater groft. Varm en pande med den resterende olie op, og kom løgene på panden. Tilføj hvidløg og chili, når løgene er gennemsigtige. Rør rundt i panden i 1-2 min, og tilføj de hakkede tomater.

Lad panden simre i 5-6 min, og tilføj resten af balsamicoen og sukkeret. Rør rundt, indtil massen bliver tykkere. Sæt det til side, og lad relishen køle af. Servér balsamicolaksen på en bund af spinat med tomatrelish.