« Tilbage

One pot fersken-kylling

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

20 Min.
(7)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
7 Vurdering
Opskrift på one pot fersken-kylling fra Lidl
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 20 Min.

Krydr kyllingelårene godt med salt og peber og steg dem i fedtstof på en stor pande eller i en tykbundet gryde til de er gyldne og gennemstegte ca. 5-7 minutter på hver side. Tag dem op og hold dem lune.

Steg hakkede løg og finthakket rosmarin i samme fedtstof til løgene er bløde og gyldne. 

Fjern stenen fra fersknerne og skær dem i tern. Kom dem på panden eller i gryden til løgene sammen med brun farin, dijonsennep og eddike. Lad det simre 10 minutter. Tilsæt kylling og lad det simre 5 minutter.

Tip: Serveres med godt brød, en grøn salat eller med ris.