« Tilbage

One pot dansk økologisk kylling og spansk chorizo

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

40 Min.
(13)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
13 Vurdering
One pot dansk økologisk kylling og spansk chorizo
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 40 Min.

Bland ingredienserne til krydderiblandingen sammen. Gnid halvdelen af krydderiblandingen ind i kyllingen. Varm en dyb pande eller mellemstor gryde med olie op ved høj varme. Vend kyllingen på panden, så den får farve på begge sider, ca. 2,5 min på hver side. Kom kyllingen op på en tallerken, og sæt den til side. Halvér chorizoskiverne. Kom lidt olie på panden sammen med resten af krydderiblandingen og chorizoen, og lad det stå i ca. 2 min.

Tilføj hakkede tomater og bouillon, og kog op. Tilføj igen kyllingen, og skru ned på en mild varme, så retten kan stå at simre i 25 min. Servér med lidt frisk timian eller koriander.