« Tilbage

Okseflankesteak, små kartofler og dip

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

50 Min.
(5)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
5 Vurdering
Okseflankesteak, små kartofler og dip
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 50 Min.

Dup kødet tørt. Bland hvidløg, olie, salt, peber og gnid kødet med den krydrede blanding. Grill kødet 6-7 minutter på hver side og lad det trække andre 6-7 minutter, før det skæres i tynde skiver. Husk at skære kødet på tværs af kødfibrene.

Skyl kartoflerne og småkog dem i letsaltet vand i 20-25 minutter. 

Gul dip

Skær 2 forårsløg i fine ringe. Skræl gulerødderne og riv dem. Kog forårsløg og gulerødder op i grøntsagsbouillonen, krydr med karry og kog yderligere i 4-5 min under låg. Lad blandingen dryppe af i en sigte, men gem lidt af bouillonen til senere. Blend grøntsagerne til en fin dip og tilsæt evt. lidt bouillon efter behov. Smag til med salt, peber og citronsaft. 

Rød dip

Skræl og kog rødbederne. Riv dem fint, og rør dem godt sammen med friskost og peberrod. Smag til med salt og peber. 

Grøn dip

Skær peberfrugten i små tern. Skær 2 forårsløg i små ringe. Skræl avocadoen, fjern stenen og mos den med en gaffel. Smag til med citronsaft, salt og peber, og rør den sammen med peberfrugt og forårsløg. 

Hæld vandet fra kartoflerne, lad dem afkøle lidt og pil dem. Servér kartoflerne med de 3 dip.