« Tilbage

Nytårs brydebrød

Brød og boller

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

15 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Nytårs brydebrød
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 15 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ bagetid 25 min.

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt. Rør melet i dejen og rør godt i 5 minutter. Dejen er klistret og skal røres glat og fin.
Lad dejen hæve enten på køkkenbordet eller i køleskabet. Hæld dejen i en bradepande foret med bagepapir. Tryk halve eller hele oliven uden sten ned i dejen, læg rosmarinkviste ud over dejen og giv et skvæt olivenolie. Bag i ca. 25 minutter ved 220 grader. Lækkert til supper eller gryderetter - eller til ost og pølse.

Udarbejdet af Birgitte Nymann