Super frisk. Til Lidl Pris
Nemt formbrød med købt surdej

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

surdej surdej2 spsk. spsk.
gær gær5 g g
vand vand6,5 dl dl
hvedemel hvedemel600 g g
ølandshvedemel ølandshvedemel200 g g
salt salt18 g g
olivenolie olivenolie3 spsk. spsk.

Nemt formbrød med købt surdej

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(4)

Opskriften

Rør surdej, gær og vand godt sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og og ælt dejen ved maks hastighed på en røremaskine med dejkrog til den slipper skålens sider. Det kan snildt tage 25-30 min. Kom olien ned langs skålens sider og vend dejen rundt i olien. Dæk skålen til med husholdningsfilm og stil den i køleskabet i 10-12 timer. Smør en lille bradepande med olie - eller anvend bagepapir - og hæld dejen ud i formen. Mens dejen hviler 5-10 min. på køkkenbordet varmes ovnen op til 250 grader. Sæt en lille bageform ind i bunden af ovnene med vand i. Det giver en bedre sprød skorpe på dit brød. Bag brødet 10 min ved 250 grader. Skru ned til 230 grader og bag brødet færdigt i ca 20 min. Vip det ud af formen og lad det køle af på en rist.

Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss

Se flere opskrifter fra Annemette Voss her