« Tilbage

Muffins med æbler og kanelremonce

Dessert

Annemette Voss

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

20 Min.
(13)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
13 Vurdering
Muffins med æbler og kanelremonce
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 20 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ bagetid 25-45 min. (afhængigt af størrelsen)

Muffindej

Pisk rørsukker, vanillekorn og det bløde smør lyst og luftigt. Tilsæt dernæst ét æg ad gangen. Pisk grundigt efter hvert æg. Bland hvedemel, bagepulver og salt og sigt det ned i dejen. Rør det let sammen, tilsæt kærnemælk og rør til du har en jævn dej. Fyld dejen i papirsklædte muffinsforme.
Æblefyld & Kanelremonce
Skær æblerne, med skræl, i små tern. Vend dem i hvedemel og fordel dem ovenpå de ubagte muffins. Tryk dem let ned i overfladen af dejen. Kanelremonce: Pisk ingredienserne sammen til en luftig remonce. Fordel en klat remonce ovenpå hver muffin, – du kan evt. bruge en engangssprøjtepose* til hjælp.
Bag dine muffins ved 180 grader varmluft i ca 25-45 min – afhængigt af, hvor meget saft, der er i æblerne, og om du har valgt at bage 6 store eller 12 almindelige muffins. Lad dem afkøle inden de evt. pyntes med et drys flormelis inden servering.

Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss  

Se flere opskrifter fra Annemette Voss her