« Tilbage

Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten

Brød og boller

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

20 Min.
(1)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
1 Vurdering
Morgenbrød uden mel, stivelse og gluten
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 20 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ bagetid 25 min.

Pisk æggene sammen med osten og rør pofiber/loppefrø deri. Lad det stå i 15 min. og rør så resten af ingredienserne (på nær birkesdrysset) sammen med massen. Brug en ske til at komme massen på bagepapir; du skal lave klatter på størrelse med store cookies. De flyder endnu mere ud, når de bliver varme. Drys dem med birkes og bag dem ved 150 grader i 25 min.

Tip

  • Brug brødene som en slags kage ved at bruge creme eller flødeskum enten ovenpå et brød eller mellem to.
  • Du kan også spise dem med frugt eller med kødpålæg på, ligesom du kan bruge dem som sandwichbrød eller som brød til suppen.

Udarbejdet af Birgitte Nymann