« Tilbage

Mørbradgryde med rodfrugtmos

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

45 Min.
(16)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
16 Vurdering
Mørbradgryde med rodfrugtmos
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tilberedningstid: 45 Min.

Pil og hak løget, pil og pres hvidløget. Skyl champignonerne og skær dem i skiver. Fjern fedt og sener fra mørbraden, og skær den i tynde skiver.
Steg baconternene i 2 min i en tør gryde. Tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt champignonerne efter 2 min, og lad dem blive gyldne. Tilsæt kødet, og brun det. Tilsæt paprika, og steg videre i 2 min.
Skræl rodfrugter og kartofler, og skær dem i grove tern. Kog dem møre i 20 min i usaltet vand. Hæld vandet fra, og mos dem sammen med smør og lunet mælk. Smag til med salt og peber.
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og fløde i mørbradgryden. Smag til med salt og peber, og lad det simre under låg i 30 min. Anret mosen og mørbradgryden, og pynt med kørvel inden servering.