« Tilbage

Mexicansk bønnedip

Snacks og tilbehør

Tilbehør

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

15 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Mexicansk bønnedip
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 15 Min.

Tænd ovnen på 200 grader. Hak løget fint, og pres hvidløget. Svits begge dele i olie i en gryde, til løgene er klare. Tilsæt drænede sorte bønner, salsa og bouillon, og bring gryden i kog. Tilsæt limesaft, salt og peber og blend grydens indhold til en grov mos med en stavblender. Smag til, og lad mosen simre under omrøring i 5 min. 

Hæld bønnemosen i et lille ovnfast fad og top med revet cheddarost.  Sæt fadet i ovnen i 5 min, indtil osten er gylden og sprød. Pynt med tynde skiver forårsløg, og servér med tortillachips.  

Udarbejdet af Emma Martiny