« Tilbage

Marineret, håndskåret dansk rib eye

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

40 Min.
(1)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
1 Vurdering
Marineret, håndskåret dansk rib eye
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 40 Min.

Tænd ovnen på 185°C. Bland alle krydderierne sammen. Tør rib eyen af med lidt køkkenrulle og massér den. Varm en pande godt op, kom smør på panden, og lad det smelte. Kom rib eyen på panden i 5 min på hver side, indtil den har fået farve på alle siderne. Læg rib eyen i et ovnfast fad, dæk fadet med stanniol, og kom den i ovnen i 15-18 min. Tag rib eyen ud af ovnen, dæk den med stanniol, og lad den stå at hvile i ca. 15 min, før den skæres. Servér rib eyen i skiver.

Tip

Servér rib eyen med blancheret broccoli, som har været i kogende vand i kort tid, ca. 1,5 min.