« Tilbage

Marcipan- og nougatkage til den kolde juletid

Dessert

WH

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

75 Min.
(10)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
10 Vurdering
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 75 Min.

Smør og sukker køres sammen i en foodprocessor, til det er en glat masse.  Derefter kommes marcipan og nougat i lidt efter lidt, og igen køres blandingen til en glat masse. Herefter kommes æg i lidt efter lidt. Til sidst kommes kartoffelmelet i. De 2 springforme smøres med smør og drysses med sukker i et jævnt lag, og kagemassen fordeles heri. Kagerne bages i ovnen ved 170 °C i ca. 45 min. Flormelis drysses på kagen, når den er kold.
 

Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim