« Tilbage

Maltkylling med sortbygsrisotto

Aftensmad

WH

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

90 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Maltkylling med sortbygsrisotto
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 90 Min.
Yderligere tidsinformation:

Sortbyggen sættes i blød natten over i dobbelt så meget vand

Tænd ovnen på 190 °C.
Klargør din kylling. Halvér din citron, og smør kyllingen ind i citronsaften. Når det er gjort, hældes maltsirup ud over kyllingen, og den sættes i ovnen i ca. 1 time.
Sæt en sauterpande på komfuret, og kom olie på. Når olien er varm, tilsættes det finthakkede løg, og derefter kommes sortbyg på. Varm sortbyggen igennem, og tilsæt svampene. Det hele svitses i ca. 10 min. ved medium varme. Herefter kommes hvidvinen på og reduceres, indtil der er 0,5 dl tilbage. Nu kommes hønsefond i lidt efter lidt, imens det simrer. Det tager ca. 45 min under låg og omrøring. Hvis du løber tør for fond, kommer du lidt vand i, indtil det er mørt.
Til sidst hældes friskosten i. Persillen vendes i lige inden servering. Sortbyggen serveres med den færdigstegte kylling.
 
 Opskriften er udviklet af gourmetkokken Wassim