« Tilbage

Kyllingebryst med ovnkartofler, gulerødder og jordskokker samt timiansmør

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

40 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Kyllingebryst med ovnkartofler, gulerødder og jordskokker samt timiansmør
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 40 Min.

Tænd ovnen på 200oC. Smelt smørret i en lille gryde over lav varme. Når smørret er smeltet, tilsættes hele timianblade, salt og peber. Lad smørret stå i 2-3 min over lav varme.

Vask, skrub og halvér kartoflerne, gulerødderne og jordskokkerne. Læg kartoflerne, gulerødderne, jordskokkerne og kyllingebryst i et ovnfast fad. Hæld det smeltede smør over kyllingen og kartoflerne. Kom fadet i ovnen i 15 min, og tag herefter fadet ud af ovnen for at vende kyllingen. Sæt fadet ind i ovnen igen, og lad det stå i 15 min. Tjek, om kyllingen er gennemstegt ved at skære et lille hak i kyllingen for at se, om den er rosafarvet. Sæt ovnen på grill for at give kyllingen, rodfrugterne og kartoflerne en sprød overflade. Husk at holde godt øje med, at kyllingen, rodfrugterne og kartoflerne ikke får for meget. Servér med frisk timian på toppen.