« Tilbage

Kyllingebryst med karamelliserede gulerødder

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

25 Min.
(2)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
2 Vurdering
Kyllingebryst med karamelliserede gulerødder
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 25 Min.

Tænd ovnen på 150°C. Kog 1,5 liter vand i en gryde. Læg mandlerne i et ovnfast fad, og bag dem i ca. 10 min, indtil de er tørret ud. Tag mandlerne ud af ovnen, og lad dem køle helt af. Læg gulerødderne op i en gryde, og hæld kogende vand over dem, indtil de er dækket helt til. Kom låg på, og lad dem simre over mild varme i ca. 6 min. Smelt smør, honning og salt sammen på en pande. Tag gulerødderne op af vandet, og læg dem på panden. Skru op for varmen, og lad dem stege, indtil de har fået en fin farve. Tjek, at mandlerne er kolde, og hak dem derefter groft.

Anret gulerødderne på et fad, og drys dem med de hakkede mandler. Steg kyllingebrystfileterne på panden med det resterende smør og honning, indtil de er gennemstegt.

 

Tip

Servér evt. med lidt granatæble, da det giver lidt syrlighed til de karamelliserede gulerødder.