Super frisk. Til Lidl Pris
Koteletburger med lynmarineret spidskål og rødbedefritter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

rødbeder rødbede1 kg kg
olivenolie olivenolie1 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber
nakkekoteletter nakkekoteletter600 g g
spidskål spidskål0,5
eddike eddike2 spsk. spsk.
groft salt groft salt1 tsk. tsk.
burgerboller burgerbolle4
mayonnaise mayonnaise4

Koteletburger med lynmarineret spidskål og rødbedefritter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:20 t
(20)

Opskriften

Tænd for ovnen på 200 °C (varmluft).

Skræl rødbederne, og skær dem i tynde både på den lange led. Skyl dem i koldt vand og dup dem tørre. Vend dem med olie, salt og peber, og læg dem på en bageplade med bagepapir i ét lag.

Sæt dem i ovnen og lad dem stege i alt i 40 minutter.

Læg koteletterne sammen med rødbederne, og steg dem med de sidste 20 minutter.

Skær spidskål i tynde strimler og kom det i en skål. Tilsæt salt og eddike, og vrid og mas kålstrimlerne til de bliver møre og falder let sammen. Det er en lynhurtig måde at råmarinere kålen på.

Del bollerne og rist dem.

Smør dem med salatmayonnaise. Fordel den marinerede kål på bollerne. Drys evt. med hakket persille og læg en ovnbagt skive nakkefilet på hver. Læg burgerne sammen, og servér med rødbedefritter.

Keywords

Aftensmad