« Tilbage

Kotelet med grillet spidskål og rygeostcreme

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

30 Min.
(5)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
5 Vurdering
Opskrift på kotelet med grillet spidskål og rygeostcreme fra Lidl
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 30 Min.

Del spidskål i halve, og del hver halvdel i 4 både. Rør rygeost og cremefraiche sammen, og smag til med salt og friskkværnet peber. Grill eller steg koteletterne til de er gennemstegte, og grill eller steg spidkålsstykkerne ca. 4 minutter på hver side. Top med rygeostcreme og masser af purløg ved servering.