« Tilbage

Klatkager af risengrød

Kager og søde sager

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

15 Min.
(4)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
4 Vurdering
Klatkager af risengrød
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 15 Min.

Del æggene i blommer og hvider. Rør risengrøden med æggeblommer, mel, sukker, vaniljesukker og kanel.

Pisk æggehviderne til skum. Rør først 2 spsk. i grøden, og vend derefter resten forsigtigt i. Tilsæt lidt ekstra mel, hvis dejen bliver for blød.

Smelt smørret på panden. Læg dejen på panden i klatter med en ske. Steg dem gyldenbrune på begge sider ved jævn varme.

Serveres evt. med flormelis, marmelade, sirup, friske bær eller creme fraiche.