« Tilbage

Kartoffelsalat med asparges

Aftensmad

Frokost

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

30 Min.
(20)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
20 Vurdering
Kartoffelsalat med asparges
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 30 Min.

Kog kartoflerne og afkøl dem helt. Vær opmærksom på ikke at koge dem for længe, da nye kartofler ikke skal koge i lige så lang tid som ”gamle” kartofler. Skær kartoflerne i små tern. Snit aspargesene i ½-1 cm store stykker. Smelt smørret på panden og steg dem i 2-3 min. Snit forårsløg og radiser i tynde skiver, og bælg ærterne.

Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Vend derefter grøntsagerne i.

Tip

Spis kartoffelsalaten sammen med en god bøf eller en lækker pølse. Spiser du ikke hele salaten samme dag, kan du stege resten til morgenmad og spise den med et spejlæg til.

Udarbejdet af Birgitte Nymann