« Tilbage

Kartoffelporresuppe med bacon

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

30 Min.
(11)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
11 Vurdering
Kartoffelporresuppe med bacon
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 30 Min.

Skræl kartofler og løg, skær kartoflerne i halve og løgene i tern.

Rens porrerne, og skær den hvide del i skiver.

Svits løg og porre i olie, til de er klare. Tilsæt kartofler, vand og bouillonterninger.

Lad det koge i 20 minutter til kartoflerne er møre.

Blend alt til en tyk og ensartet masse, og tilsæt fløden. Varm suppen igennem og smag til med salt og peber.

Steg bacontern sprøde i fedtstof på en pande. Skær lidt af det grønne fra porrerne i skiver, og steg dem med baconen. Servér suppen med sprød bacon på toppen.