« Tilbage

Kartoffel-squash pizza

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

30 Min.
(9)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
9 Vurdering
Opskrift på kartoffel-squash pizza fra Lidl
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 30 Min.

Prøv en let og lækker sommerpizza, som giver de klassiske, danske råvarer et spændende og eksotisk twist fuld af smag.

Start med at tænde ovnen og skru helt op for varmen – gerne op omkring 250 °C. Derefter tager du pizzadejene ud af pakken og ruller eller trækker dem, så de hver især passer til en bradepande beklædt med bagepapir. Skrub kartoflerne rene, og skær dem i papirstynde skiver, som du lægger i koldt vand, så de holder sig sprøde, mens du ordner squashene.

Squashene skærer du i lange, tynde skiver og steger på den ene side i lidt olie ved meget høj varme, så de tager farve. Fordel cremefraiche på pizzadejene, og fordel osten over. Dup kartoffelskiverne tørre, og læg dem i skiftevise lag med squashskiverne på pizzaerne. Pensl med hvidløgsolie, og bag ved høj varme i ca. 10 minutter, til pizzaerne er gyldne og sprøde.

Hak rosmarin, og drys over de varme pizzaer sammen med salt og friskkværnet peber, før du serverer.