« Tilbage

Karamel- og æblemuffins

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

20 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Karamel- og æblemuffins
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 20 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ bagetid

Hak flødekaramellerne i tern, bland dem med mel, bagepulver, havregryn, sukker og salt. Smelt smørret og lad det afkøle.

Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tern. Bland æbleternene i melblandingen. Pisk æg, smeltet smør, kærnemælk og vaniljekorn. Bland det hele, og lad det trække et øjeblik. Fordel nu dejen i de smurte muffinsforme, og bag dem ved 200 °C i en forvarmet ovn i 30-35 min. Lad dem afkøle.

Vaniljefrosting

Rør smørret blødt på din røremaskine med en k-spartel. Tilsæt flormelis lidt efter lidt, imens der piskes. Tilsæt til sidst karamelsauce og pisk frostingen yderligere til den er fast og ensartet.
Kom frostingen i en sprøjtepose med tyl i enden og dekorer dine cupcakes.

Servering

Pynt gerne med rørsukker og karamelsauce.