« Tilbage

Kage med havregryn og æble

Dessert

Annemette Voss

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

40 Min.
(1)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
1 Vurdering
Kage med havregryn og æble
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tilberedningstid: 40 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ bagetid

Kagedej

Bland hvedemel, havregryn, rørsukker, vaniljekorn og bagepulver i en skål. Smelt smørret ved lav varme og lad det svale. Rør æg, mælk og dansk fraiche i smørret og rør det sammen med de tørre ingredienser til en ensartet dej. Fordel dejen i en smurt og meldrysset bageform (diameter ca 20 cm). Skær æblet i tynde skiver og læg det ned i overfladen. Drys med hakkede mandler. Bag kagen ved 170 grader varmluft i ca 35 minutter midt i ovnen. Lad kagen køle lidt af, vip den ud af formen og server med fløde-fraicheskum og og god kop kaffe.

Fløde-fraicheskum

Rør vaniljekorn, rørsukker og dansk fraiche sammen til sukkeret er opløst. Pisk fraiche-blandingen og fløden til skum. Server til den lune kage.

Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss  

Se flere opskrifter fra Annemette Voss her