« Tilbage

Kålret

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

20 Min.
(5)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
5 Vurdering
Kålret med stor mæthed
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 20 Min.

Varm en pande og smelt smørret: det må ikke, ryge men skal være varmt. Snit løg og forårsløg fint og steg stykkerne i smørret sammen med chilien. Snit kålen i tynde strimler og steg sammen med løgene. Pisk æggene sammen med mælken med lidt salt og peber og hæld det ud på panden over grøntsagerne. Rør jævnligt i det, til du har en slags scrambled hvidkål.

Tip
Du kan fx bruge spidskål i stedet for hvidkål eller 2 spsk skyr i stedet for mælk.

Udarbejdet af Birgitte Nymann