Super frisk. Til Lidl Pris
Hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo og søde fritter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Søde fritter

søde kartofler sød kartoffel500 g g
havsalt havsalt1 tsk. tsk.
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
chiliflager chiliflager1 tsk. tsk.

Ramsløgsmayo

mayonnaise mayonnaise8 spsk. spsk.
ramsløg ramsløg
(eller en anden krydderurt)
1 håndfulde håndfuld
hvidløg hvidløg
sort peber sort peber
citronersaft citronsaft

Syltede rødløg

rødløg rødløg2
æblecidereddike æblecidereddike0,5 dl dl
vand vand0,5 dl dl
salt salt1 tsk. tsk.
sukker sukker3 - 4 spsk. spsk.
peber peber
pølser pølse4
hotdogbrød hotdogbrød4

Hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo og søde fritter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(7)

Opskriften

Skræl de søde kartofler, og skær dem ud i tynde stave. Vend fritterne med olie, salt og chiliflager og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20-25 minutter. Vend dem undervejs, og hold øje med dem. Hak ramsløg, og rør dem med mayonnaise og peber. Smag til, og tilsæt en smule citronsaft, hvis du ønsker en syrlig mayonnaise. Skær rødløgene i tynde skiver, og kom dem i et sylteglas. Hæld eddike, vand, salt, sukker og peber i en gryde og kog op. Hæld lagen over løgene, og sæt glasset på køl i minimum 45 minutter. Steg eller gril pølserne til de er gyldne. Varm brødene et kort øjeblik. Saml din hotdog med brød, pølse, ramsløgsmayo og syltede rødløg. Server med de sprøde fritter.

Tip

Hvis du vil have en nem dip til dine fritter, så rør en smule yoghurt sammen med et par skefulde ketchup, et revet fed hvidløg, chiliflager samt salt og peber.

Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter