« Tilbage

Hjemmelavet gnocchi med blåskimmelost, spinat, champignoner og pinjekerner

Aftensmad

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

40 Min.
(1)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
1 Vurdering
Hjemmelavet gnocchi med blåskimmelost, spinat, champignoner og pinjekerner
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 40 Min.

Kog kartoflerne i saltet vand, indtil de er møre. Lad kartoflerne køle af. Varm pinjekernerne på en lille pande, indtil de har fået lidt farve. Sæt dem til side, og lad dem køle af.

Mos kartoflerne til en grov kartoffelmos. Kom mel, salt og æg i kartoffelmosen, og ælt forsigtigt ingredienserne sammen, indtil massen former en blød dej. Rul dejen ud til en eller to lange pølser, ca. 1 cm tykke. Skær pølsen op i 1x1 cm store stykker. Kog 1,5 liter vand. Varm lidt olie på en pande over mild varme. Kom svampene på panden, og giv dem lidt farve. Tilføj spinat, og vend den forsigtigt, indtil den falder sammen. Skru helt ned for varmen, og vend blåskimmelosten med spinat og svampe. Kom gnocchierne i det kogende, letsaltede vand. De er færdige, når de stiger op til vandets overflade. Tag dem op med en hulske, og kom dem op på panden. Vend spinat, svampe og gnocchi sammen. Servér i skåle med pinjekerner drysset over gnocchien.