« Tilbage

Hindbærrabarber-ispinde med hvid chokolade

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

20 Min.
(4)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
4 Vurdering
Hindbærrabarber-ispinde med hvid chokolade
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 20 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ frysetid

Bring hindbær, rabarber og sukker i kog i en gryde, og lad det simre i ca. 5 min. Si massen, så kerner m.m. sorteres fra.
Bland hindbærrabarberpureen med mælk og fløde, og smag til med citronsaft. Stavblend massen. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine. Fyld den færdigkørte is i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.

Pynt
Hak og smelt chokoladen. Hæld chokoladen over isen, og stil den i fryseren indtil de skal spise.