« Tilbage

Hindbærhjerter

Dessert

Bedøm Tilføj til dine favoritter

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

60 Min.
(0)
Tidsforbrug
Sværhedsgrad
0 Vurdering
Hindbærhjerter
Print Foreslå

Opskriften er nu tilføjet til dine favoritter.

Opskriften er allerede tilføjet til dine favoritter.

For at kunne tilføje opskrifter til dine favoritter, skal dine cookies være aktiveret

Sådan gør du:

Tid: 60 Min.
Yderligere tidsinformation:

+ tiden til afkøling og tørrin

Mos hindbærerne og rør dem sammen med smør og sukker til en cremet masse. Tilsæt æggene ét efter ét. Bland mel og bagepulver og ælt det sammen med hindbærmassen. Lad dejen hæve koldt i 2 timer. Dejen rulles ud portionsvis, på et bord drysset med mel, i ca. 4 mm tykkelse. Skær hjerter (ca. 5 cm) ud og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 12-14 min. til de er lysebrune. Lad hjerterne afkøle. Flormelis røres sammen med lidt hindbærsaft til glasur. Hjerterne pensles og pyntes med glasur og sukkerdekoration.
Dekoration
Kulørte sukkerstjerner eller sukkerperler til at dekorere med.